نحوه پرداخت هتل های خارجی و متوسط هزینه هتل ها

لیست مطالب
سفر کردن و رفتن به شهرهای مختلف و تماشای فرهنگ و جاذبههای مناطق متفاوت، از تجربههای دلنشین و بهیادماندنی زندگی هر فردی است، یکی از مهمترین مسائل در سفرهای خارجی نحوه پرداخت هتل های خارجی است.
سفر، تجربههای فراوانی با خود به همراه دارد و ممکن است در طی آن مجبور شوی با مشکلات و دردسرهای مختلفی سر و کله بزنید. این دردسرها در سفرهایی به مقصد خارج از کشور کمی هم بیشتر میشوند. امروزه رفتن به ترکیه و یا دبی از سفرهای معمولی و رایج بین مردم است.
بسیاری از مردم چه باهدف گردش و تفریح و چه به قصد خرید یا کار، بسیار به این کشورها سفر میکنند. یکی از پرسشهای همیشگی و نگرانکننده در سفرهای خارجی، نحوه پرداخت هتل های خارجی است.
با توجه به تحریمها و مسدود بودن سایتهای بینالمللی پرداخت پول برای ایران، چگونه میتوان هتل را آنلاین رزرو کرد و به صورت آنلاین پرداخت هتل های خارجی را انجام داد؟ در این مطلب قرار است به این پرسش پاسخ دهیم.

چطور هنگام رزرو هتل خارجی پرداخت را انجام دهیم؟
به دلیل شرایط ویژه ایران، برای پرداخت هتل های خارجی کمی با دردسر روبهرو است. اولین اقدام شما برای رزرو هتل، این است که هتل مورد نظر خود را از سایتهای معتبری مانند hotels.com انتخاب کنید.
این سایت یک سایت واسطه است که از طریق آن میتوانید هر هتلی که بخواهید در هر کشوری پیدا کنید. اگر بخواهید خودتان به طور مستقیم در این سایتها هزینه رزرو را پرداخت کنید، باید از طریق مؤسسههای معتبر مستر کارت و یا ویزا کارت تهیه کنید. این کارتها به شما این امکان را میدهند که علیرغم مسدود بودن سرویسهای بینالمللی نقل پول، بتوانید پرداخت خود را انجام دهید.
یک راه دیگر برای پرداخت هزینه هتل های خارجی این است که از طریق سایتهای ایرانی که در واقع واسطه هستند، هزینه را پرداخت کنید. اگر این راه را برای پرداخت هزینه خود انتخاب کردید، دیگر لازم نیست ویزا کارت و یا مستر کارت تهیه کنید.
پرداخت هزینه با این روش به این صورت است که ابتدا باید در سایتی مانند hotels.com و یا booking هتل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
در مرحله بعد باید به سایتهای ایرانی واسطه سر بزنید و رزرو خود را انجام دهید. در مرحله آخر نیز باید مطابق با نرخ روز ارز به ریال هزینه خود را در سایت پرداخت کنید.
درباره سایتهایی که در آن میتوانید برای رزرو هتل خارجی اقدام کنید، بیشتر بخوانید.

سایتهای معتبری که پرداخت را انجام میدهند
چندین سایت مختلف برای پرداخت هزینه هتل های خارجی وجود دارند. بسیار مهم است که به یک سایت معتبر و امن اعتماد کنید تا در طی فرایند پرداخت با دردسری مواجه نشوید.
یکی از این سایتهای معتبر، سایت بوکینگ ایران است. نحوه رزرو در این سایت بسیار ساده است. در مرحله اول کافی است هتل مورد نظر خود را از سایت booking.com پیدا کنید. بعد از پیدا کردن هتل مناسب و رسیدن به مرحله پرداخت، باید نام هتل و لینک صفحه هتل را کپی کنید.
مجدداً به سایت بوکینگ ایران برمیگردید و اطلاعات شخصی خود، نام هتل و لینکی که کپی کرده بودید را وارد میکید. در این مرحله باید ۱۰ درصد از هزینه رزرو را به صورت ریالی پرداخت کنید. مابقی هزینه باید در محل هتل و به صورت دلار پرداخت شود.
سایت دیگر برای پرداخت هزینه رزرو، سایت ۲۰پیمنت است. نحوه رزرو هتل خارجی در این سایت نیز بسیار ساده است.
مانند سایت قبلی باید نام هتل و شهر و کشور، اطلاعات شخصی خود، مدت زمان اقامت و تعداد افراد و لینک صفحه هتل را وارد کنید. پس از این مرحله به پرداخت میرسید.
لازم به ذکر است که در این سایت امکان پرداخت از طریق مستر کارت نیز وجود دارد. اگر مستر کارت دارید، این سایت میتواند به شما کمک کند.
یکی از اصطلاحات رایج در رزرو و پرداخت هتل های خارجی، واچر هتل است؛ در اینباره بیشتر بخوانید.

میانگین هزینه هتل های خارجی چقدر است؟
هزینه پرداخت هتل های خارجی در کشورهای مختلف بنا بر تعداد ستارههای هتل، متفاوت است. مانند ایران، هتلها در سایر کشورها نیز از لحاظ امکانات درجهبندی میشوند. از هتلهای لوکس و ۵ ستاره بگیر تا هتلهای اقتصادی و بهصرفه هزینههای متفاوتی دارند. به صورت کلی اگر بخواهیم میانگینی برای هزینه هتلها در چند مقصد محبوب بیان کنیم، به صورت زیر است:
میانگین هزینه رزرو یک اتاق دو تخته در استانبول، شبی ۳۰۰ لیر است.
میانگین هزینه رزرو یک اتاق در دبی، شبی ۱۵۰۰ درهم است.
میانگین هزینه رزرو اتاق در ایراوان، شبی ۷۰ دلار است.

حدود هزینه هتل های اقتصادی ترکیه
در میان تمام شهرهای ترکیه، استانبول پرطرفدارترین مقصد برای سفر است. موقعیت جغرافیایی این شهر و تاریخچه آن باعث شده است که دیدنیهای فروانی داشته باشد و محل خوبی برای خرید کردن باشد.
اگر میخواهید به سفری کوتاه و ارزان به استانبول بروید، هتلهای ارزان بسیاری وجود دارند که میتوانید انتخاب کنید. در انتخاب هتل باید دقت داشته باشید که محل آن در نزدیکی مراکز خرید و یا دیدنیها باشد.
یکی از این هتلهای ارزان، هتل اکسپرس اینچی ایرپورت است. این هتل فاصله کمی تا فرودگاه و مرکز خرید سی ان ار دارد.
هزینه اقامت در این هتل به طور میانگین شبی ۸ دلار است. هتل اقتصادی دیگر، هتل ادا استانبول است. چشمانداز پنجرههای این هتل به سمت دریا است. میانگین حدود هزینه اقامت در این هتل شبی ۱۰ دلار است.
برای رزرو و پرداخت هتل های خارجی در ترکیه، سایت علی بابا یکی از بهترین انتخابها است.
درباره بهترین هتل های استانبول بیشتر بخوانید.

حدود هزینه هتل های لوکس ترکیه
ترکیه از لحاظ هتلهای ۵ ستاره و لوکس نیز چیزی کم نداد. اگر به دنبال یک سفر پرخرج و لوکس هستید، اقامت در هتلهای ۵ ستاره استانبول بهترین انتخاب برای شما است.
هزینه اقامت در این هتلها بستگی به امکانات متنوعی که در اختیارتان قرار میدهد، متفاوت است. این امکانات شامل زمینهای بازی، استخر و سونا، پارکینگ، اینترنت و اتاقهای ماساژ است.
هزینه اقامت در هتلهای ۵ ستاره استانبول از شبی ۱۰۰ تا ۵۰۰ دلار متغیر است. هتلهایی مانند هتل دیوان، هتل لوکس شانگری لابسفروس و هتل رافلز تعدادی از هتلهای ۵ ستاره استانبول هستند.
پرداخت هتل های خارجی ترکیه از طریق آژانسها و تورهای ایرانی امکانپذیر است.
یکی از مهمترین نکات در رزرو هتل این است که با انواع اتاق در هتل آشنا باشید.

حدود هزینه هتل های اقتصادی دبی
شاید فکر کنید که سفر کردن به شهری لوکس مانند دبی نمیتواند اقتصادی و ارزان باشد. به شما این نوید را میدهیم که در این شهر نیز هتلهای ارزان و مناسبی وجود دارند که با اقامت در آنها میتوانید تا حد خوبی در هزینههای سفر خود صرفهجویی کنید.
هتلهای اقتصادی دبی به معنی کمبود امکانات و یا دورافتاده بودن آنها نیست. یکی از این هتلها، هتل سه ستاره بین المللی زین است.
این هتل از خدمات و امکانات خوبی مانند اینترنت، خدمات مربوط به ملولین، مرکز اسپا و ماساژ برخوردار است. هزنیه اقامت در این هتل شبی حدود یک میلیون تومان است.
هتلهای دیگری مانند هتل سیتی استار دبی و هتل آی بی آ اس الرقه نمونههای دیگری از هتلهای سه ستاره هستند.
مزیت این هتلها این است که در نزدیکی مکانهای مهم شهر مانند فروشگاههای خرید و فرودگاه دبی قرار گرفتهاند. هزینه اقامت در این هتلها نیز چیزی حدود ۱ الی۲ میلیون تومان شبانه است.
درباره معنای ستاره های هتل و تفاوت هتل های ۵ ستاره تا یک ستاره، در این نوشته بیشتر بخوانید.

حدود هزینه هتل های لوکس دبی
از هتلهای ارزان و سفر اقتصادی که بگذریم، در دبی میتوانید در لوکسترین و شیکترین هتلها حسابی خوش بگذرانید.
لیست هتل های لوکس دبی تنوع بالایی دارد که در نهایت گیج میشوید کدام را باید انتخاب کنید. قطعاً در این لیست طولانی هتل برج العرب که نماد دبی است، اولین و مهمترین هتل لوکس دبی به شمار میرود. باید بدانید که این هتل در زمان افتتاح، لوکسترین هتل جهان لقب داشت. هزینه اقامت در یکی از سوئیتهای برج العرب شبی تقریباً ۱۰ میلیون تومان است. در رتبه دوم هتل ال ماها لاکچری است.
این هتل در صحراهای دبی و با چشماندازی رو به دریا ساخته شده است. میانگین هزینه اقامت در این هتل شبی ۱۵ میلیون تومان است. هتلهای لوکس دیگری هم وجود دارند که آنها هم پنج ستاره هستند؛ اما هزینه اقامت شبانه در آنها کمی کمتر است.
هتلهایی مانند دبی پالم و فور سیزن ریزورت هتلهای پنج ستارهای هستند که هزینه اقامت در آنها شبی حدود ۵ میلیون تومان است.
یکی دیگر از برجهای معروف دبی برج آرمانی است. هتل این برج نیز جزو لوکسترین و جذابترین هتلهای شهر به حساب میآید. هزینه اقامت در این هتل شبی حدود ۳ میلیون تومان است.
برای پرداخت هتل های خارجی دبی، میتوانید از انواع سایتهای پرداخت در ایران استفاده کنید.
درباره لوکس ترین هتل های دبی بیشتر بخوانید.

حدود هزینه هتل های اقتصادی ارمنستان
شهر ایروان در ارمنستان حالا یکی از مقاصد محبوب ایرانیان برای سفر شده است. در این شهر نیز هتلهای ارزان و مناسبی وجود دارند که هم خدمات خوبی ارائه میدهند و هم هزینه سفر شما را کمتر میکنند.
هتل دلوکس ایروان هتلی سه ستاره است که تنها ۵ دقیقه با مرکز شهر فاصله دارد. این هتل امکاناتی کامل و مناسب در اختیارتان قرار میدهد و هزینه اقامت در آن به طور میانگین شبی ۷۰۰۰۰۰ تومان است.
هتل پرایمر نیز یک هتل سه ستاره است. هزینه اقامت در این هتل نیز شبی حدود ۸۰۰۰۰۰ تومان است. این هتل در نزدیکی ایستگاه اتوبوس قرار گرفته است و میتوانید بهراحتی به مرکز شهر دسترسی داشته باشید.
هتل الیمپیا، اس دی دیوید و هتل مگ از دیگر هتلهای سه ستاره ایروان هستند. هزینه اقامت در این هتلها نیز بسیار مناسب بوده و در حدود ۷۰۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ تومان است.
اگر دنبال یک اقامت اقتصادی در سفر هستید، میتوانید سراغ هاستل هم بروید. ما در یک نوشته، به تفصیل درباره تفاوت هتل و هاستل گفتهایم.

حدود هزینه هتل های لوکس ارمنستان
در ایروان که طبیعت زیبا و چشماندازهای زیبایی دارد، هتلهای لوکسی وجود دارند که پنجره اتاقشان رو به کوههای آرارت باز میشوند و اقامتی لاکچری برای شما تدارک دیدهاند. هتلهای پنج ستاره ایروان بسیار زیادند و اگر به دنبال سفری پرخرج هستید، اصلاً نگران هتل خود نباشید.
هتل پنج ستاره قفقاز، هتل گرند ایروان و هتل مولتی گرند فارائون از هتلهای پنج ستاره ایروان هستند. هرکدام از این هتلها امکانات و ویژگیهای خاص خود را دارند. مطمئناً اقامت در هر کدام از آنها اقامتی آرام و به یاد ماندنی خواهد بود.
هزینه رزرو اتاق در این هتلهای پنج ستاره تقریباً شبی ۳ میلیون تومان است. علاوه بر هتلهای پنج ستاره، هتلهای چهار ستاره ایروان را نیز به عنوان هتلهای لوکس میتوانید در نظر بگیرید. برای مثال هتل ارمینا ماریوت هتلی چهار ستاره است که ساختمانی زیبا و معماری شگفتانگیز دارد.
این هتل در مرکز شهر قرار گرفته است و امکاناتی کامل و بینقص در اختیارتان قرار میدهد. هزینه اقمت در این هتل شبی تقریباً ۳ میلیون تومان است.
برای پرداخت هتل های خارجی ارمنستان میتوانید از آژانسهای مسافرتی داخل ایران هم کمک بگیرید.
یکی دیگر از گزینههای اقامتی در سفر متل ها هستند، درباره متل و ویژگیهای آن بیشتر بخوانید.

از کجا هتل خارجی رزرو کنیم؟
شاید در نگاه اول رزرو و پرداخت هتل ها خارجی به دلیل محدود بودن تراکنشهای بینالمللی و متفاوت بودن ارز، کاری دشوار و پیچیده به نظر برسد؛ اما واقعیت این نیست. برای رزرو و پرداخت هتل های خارجی خصوصاً مقاصد محبوبی مانند استانبول، دبی و ایروان کار دشواری پیش رو ندارد.
مانند رزرو هتلهای داخلی کافی است به سایتهای آنلاین رزرو اقامتگاه سر بزنید. در این سایتها باید مقصد سفر خود، تاریخ رفت و تعداد نفرات را وارد کنید تا هتلها و اقامتگاههای در دسترس برای شما به نمایش در بیایند. پرداخت هزینه ررزو کاملاً به صورت ریالی بوده و نباید نگران تراکنشهای بینالمللی باشید.
اگر مقصد سفر شما شهری دیگر است که ممکن است در این سایتها پیدا نکنید، باید به سایتهای واسطه رزرو هتل مراجعه کنید.
چند نمونه از این سایتها را بالاتر معرفی کردیم. ابتدا باید هتل مورد نظر خود و صفحه آن را پیدا کرده و سپس در سایت واسطه لینک صفحه هتل و تاریخ سفر خود را وارد کنید. سایر مراحل پیچیدگی خاصی نداشته و پرداخت شما نیز ریالی خواهد بود.

پاسخ به پرسشهای متدوال درباره نحوه پرداخت هتل های خارجی
برای رزرو اینترنتی باید به سایتهای واسطه رزرو مانند بوکینگ ایران سر بزنید.
در این حالت شما هزینه رزرو خود را در مقصد پرداخت میکنید.
بوکینگ به معنی رزرو کردن هتل است.